Email

door Jule83
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

Nieuwezijds Vorburgwal 33, 1012 RD Amsterdam

Contact:
+31-20-530-9530

www.booking.com/hotel/nl/avenu...

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe
Gebruikers-Info

340 recensies
Aanstootgevende inhoud?
5 sterren voor Avenue Hotel
Recensie over Avenue Hotel van 28 december 2008

Dit is een van mijn lievelingsplekken in Amsterdam. Dit hotel ligt in het hart van een aantal traditioneel Nederlandse huizenblokken en is slechts 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station en 2 minuten vanaf Damrak. Aan de buitenkant is de lokale architectuur behouden met bijzondere aandacht voor de authenticiteit. Het interieur is op een zodanige manier opgeknapt dat alle verscheidene architectonische stromingen tot uiting komen. De gangen lenen zich vaak voor originele perspectieven en dit zorgt voor een vriendelijke indruk. Avenue Hotel heeft de perfecte ligging voor mensen die naar Amsterdam reizen per vliegtuig of trein. Zoals normaal voor dit gebied, zit het hotel vaak vol, dus zorg ervoor dat je vroeg genoeg boekt!

Deze recensie is een vertaling.

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Avenue Hotel

• Ja, bericht mij over reacties
Gebruiker foto: Jule83
Jule83
Hannover
186 recensies
Aanstootgevende inhoud?
3 sterren voor Avenue Hotel
Recensie over Avenue Hotel van 11 november 2007

Het Avenue Hotel was voor ca. 100 euro per nacht een van de goedkoopste hotels die ik kon vinden in Amsterdam. Het Avenue Hotel ligt ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station aan de rand van het oude centrum. Alle bezienswaardigheden kun je te voet bereiken.
Mijn kamer was op de zolderverdieping. Het bed was erg smal. In de kledingskast was genoeg plaats, in de badkamer ook. Toch hadden ze zich misrekend bij de badkuip: de doucheslang was zo kort, dat ik niet staande kon douchen. Het ontbijtbuffet was voldoende, maar niet uitstekend of bijzonder lekker. Het personeel was vriendelijk en sprak meerdere talen. Op de dag van vertrek kon je je bagage in een aparte ruimte wegzetten. Vlakbij het hotel kon je naar een kleine pub, die in de avonduren meestal geopend was.

Deze recensie is een vertaling.

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

• Ja, bericht mij over reacties

Jouw recensie toevoegen aan Avenue Hotel

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker
  • Betaalbaar
  • Gemiddeld
  • Prijzig
  • Zeer Luxe

Prijs:

Wat is je mening?

Volg Avenue Hotel en wees de eerste die informatie ontvangt over recente recensies, speciale aanbiedingen en algemene updates via email!

Recensie plaatsen

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

potzie
potzie