Email

Arena Hotel Amsterdam door ritter_rost
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam

Contact:
+31-20-850-2410

www.booking.com/hotel/nl/arena...

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Gebruikers-Info

76 recensies
Aanstootgevende inhoud?
5 sterren voor Arena Hotel Amsterdam
Recensie over Arena Hotel Amsterdam van 9 december 2008

Een bar, een hotel en een discotheek. Een geweldig hotel, met zijn barokke trap, leunstoelen van velours en een leuke receptie.

We hadden geserveerd voor een nacht voor twee mensen in een standaardkamer. Aangezien er een probleem was met de reservering, kregen we een upgrade naar een grote tussenverdieping. Niets op te merken over de kwaliteit en de schoonheid…we moesten alleen wel tweemaal om dekens vragen (in december!), fouten maken is menselijk.

Een beetje afgelegen van het centrum, we raden aan het openbaar vervoer te gebruiken.

Deze recensie is een vertaling.

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Arena Hotel Amsterdam

• Ja, bericht mij over reacties
Gebruiker foto: malbano
malbano
Lisbon
39 recensies
Aanstootgevende inhoud?
3 sterren voor Arena Hotel Amsterdam
Recensie over Arena Hotel Amsterdam van 3 december 2008

Het Arena Hotel is een trendy hotel/restaurant/bar/disco in Amsterdam dat is gericht op een jonge, moderne doelgroep. Het is een leuke plek om een paar nachten door te brengen, vooral als je van plan bent maar een paar uurtjes te slapen. De kamers zijn in mijn ogen een beetje te klein, maar de inrichting is erg smaakvol. Het hotel is erg centraal gelegen op slechts 15 minuten van het centrum.

Deze recensie is een vertaling.

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

• Ja, bericht mij over reacties

Jouw recensie toevoegen aan Arena Hotel Amsterdam

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Plekken dichtbij Arena Hotel Amsterdam

hotel barbican plantage muidergracht 89, 1018 TN Amsterdam

akioskofsorts: “Dit 1-sterrenhotel hanteert goede prijzen en ligt op slechts 2 minuten van Artis af. Het is heel makkelijk om er te komen vanaf het Centraal Statio...” meer...

Eden Lancaster Hotel Plantage Middenlaan 48, 1018 DH Amsterdam

MissJones: “Hier samengevat in een paar korte punten…+ superbedden+ smaakvolle inrichting/kleuren+ WLAN in de lobby+ erg aardig personeel+ vlak bij het ce...” meer...

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

• DulceR DulceR Haarlem Champion van Arena Hotel Amsterdam 1 Check-ins
Download App