Email

print24.nl door olafsgrafischevormgeving
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

1096 AZ Amsterdam

Contact:
080051242424

www.print24.nl

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Gebruikers-Info

Gebruiker foto: lsvcognatio
lsvcognatio
Hoofddorp
Recensie over print24.nl van 28 augustus 2012
De eerste keer dat wij voor onze vereniging op zoek zijn gegaan naar een drukker voor onze flyers hebben we natuurlijk vooral gelet op de prijs. Print 24 werd onze keuze door de verbazingwekkend goede prijzen. Er is enorm veel keuze in het aanbod, waardoor wij precies konden kiezen wat we echt nodig hadden. Het reserveringssysteem werkt anders dan verwacht, omdat je je bestand pas ná het betalen kan uploaden, dit zorgde tijdens het bestellen voor wat verwarring, waardoor we de bestelling af wilde breken. Maar bij het afbreken kwam een vragenlijstje waarom, en daar stond al in dat het bestand pas kan worden geupload na de betaling. Verder is alles perfect afgehandeld en de kwaliteit is super! De volgende flyers gaan zeker weer via print24

Gebruiker foto: SebastiaanJP
SebastiaanJP
Leiden
Recensie over print24.nl van 24 augustus 2012

Print24 is de goedkoopste voor visitekaartjes (voor zover ik heb gevonden).

Standaard kwaliteit van het papier is: 350 gram /m2. Dit voelt professioneel aan. Standaard is de papiersoort Kunstdrukpapier. Als leek wist ik niet precies wat het betekende. Het is glad papier, zoals de hagelslagverpakking in de supermarkt. Dit is persoonlijk niet mijn favoriet. Andere soorten papier zijn weliswaar ook mogelijk. Het assortiment is ruim en de servicedesk is telefonisch goed te bereiken. De website is wat gedateerd en lichtelijk ingewikkeld. Het is even puzzelen wat je eerst moet doen en daarna. Verder stimuleert Print24 via haar prijsstelling de afname van grote hoeveelheden, voor slechts één of enkele euro's krijg je twee keer zo veel visitekaartjes.

Tot slot ziet het printwerk er prima uit. Ik ben tevreden over Print24.

Gebruiker foto: newnomad
newnomad
Antwerpen 1
Recensie over print24.nl van 12 augustus 2012
Maak al jaren gebruik van hen.
Onlangs werd ik verrast door een persoonlijke telefoon, om te informeren naar mijn tevredenheid, en me te stimuleren om nog wat te bestellen. Echter niet opdringerig, gewoon info over huidige promos, en ofdat ik van plan was nog wat te bestellen in de toekomst.
In het verleden is er eens een misverstand geweest, wat toen niet vergoed werd, maar blijkbaar heeft dit toch eea getriggered want als beloning voor m'n trouw klant zijn kreeg ik een waardebon.
Leek me niet van een callcenter, want de beller was  iemand met verstand van hun producten en kon me helder adviseren over enkele technische vragen.

Hun know-how, kwaliteit, snelheid en beste prijs maakt het een eenvoudige keuze.
Betalingsbewijs volstaat ook altijd voor vooruitbetaling, en bij fouten belt men je op.

Gebruiker foto: wilcoversloot
wilcovers...
Tiel
Recensie over print24.nl van 30 juli 2012
Al sinds enige tijd bestel ik bij print24 en vanaf dag 1 ben ik zeer tevreden over hun producten. De ontwerpen kun je volledig zelf maken en bij sommige producten kun je ook uit standaard ontwerpen kiezen. Zelf kies ik graag voor het eerste omdat dit meer eigen is.

De kwaliteit van het drukwerk is bij mij altijd super en de kleuren kloppen ook altijd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over print24!

Ik vind het prettig dat ik zelf kan kiezen om meer te betaln om de producten eerder binnen te hebben. Maar hier maak ik me geen zorgen over omdat het vaak nog dagen eerder binnen is dan de planning aangeeft. Kortom, ik blijf bij print24 bestellen!

Gebruiker foto: prizz
prizz
Eindhoven
Recensie over print24.nl van 8 juni 2012
Al meerdere malen bij print24.nl besteld, elke keer zeer tevreden! Snelle levering, goede kwaliteit, zeer scherpe prijzen! Ik ga hier zeker nog vaker bestellen, absoluut een aanrader!

Gebruiker foto: hortensiusedwin
hortensiu...
Amstelveen
Recensie over print24.nl van 24 mei 2012
Het is ze weer gelukt!! De visitekaartjes hadden gisteren geleverd moeten worden, maar je raadt het al: ze waren er al een paar dagen eerder.

Ik heb dit kaartje gemaakt met hun eigen opmaak module. Snell eenvoudig is super goed van kwaliteit!

Het enige wat ik mis is het curven van tekst, maar verder werkelijk top!

En de prijs? Er is geen betere!!

check het resultaat op: http://sdrv.ms/KS9mEf

Gebruiker foto: wessel12
wessel12
Oosterhou...
Recensie over print24.nl van 18 mei 2012
Flyers besteld bij print24 voor een klant die er heel blij mee is dankzij de service van print24.
Ook de levering was sneller dan verwacht en het was goed verpakt, waar veel drukkerijen nog van kunnen leren.
Het is ook fijn dat ze verschillende levertijden aanbieden en dat ze ook kleine aantallen aanbieden.
Bij de meeste drukkerijen gaat het vanaf 1000 stuks pas en hier is het ook mogelijk om aantal 100 stuks af te nemen.
Ook is het fijn dat ze echt gratis blanco leveren naar een klant of me zelf. Zo hoeven mijn klanten niet de deur uit en hebben
wij er geen omkijken naar.Daarom zal ik voortaan altijd bij print24 bestellen om zo al me klanten tevreden te houden.

Gebruiker foto: mellowtc
mellowtc
Rotterdam
Recensie over print24.nl van 6 mei 2012
Levering sneller dan aangegeven op de site.
Ziet er wederom weer top uit.
Net zoals andere producten die ik in het verleden heb afgenomen ook dit weer perfect!
Je moet wel van goede huize komen om je aangeleverde bestanden ook zo te krijgen dat het 100% gedrukt wordt maar ja daar  heb je weer een reclameburo voor!

En, ook niet onbelangrijk, het wordt keurig verpakt, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt wordt. Ze werken samen met een betrouwbare koerier, waardoor de producten op tijd geleverd worden. Ik ben zeer te spreken over deze online drukker. Alleen vind ik dat de site wat sneller mag werken. De site is overigens wel erg duidelijk. Kortom een prima online drukker.

Gebruiker foto: progcowboy
progcowboy
Almelo
Recensie over print24.nl van 13 april 2012

Ik heb afgelopen week 5000 flyers besteld bij Print 24. De flyers die ik besteld heb zien er zeer mooi en scherp uit. De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk en heb geen online site gevonden die goedkoper is. De website is makkelijk en overzichtelijk. Ook wordt duidelijk aangegeven wat je moet doen om de bestelling af te ronden. Het uploaden van de bestanden is makkelijk en snel. Je krijgt ook regelmatig updates over de status van je bestelling en ook of het aangeleverde materiaal bruikbaar is. Verder is er een snelle service en werd er ruim binnen de aangegeven datum geleverd. Daarom kan ik deze site ook zeker aanraden en zal ook zeker vaker gebruik gaan maken van Print 24.

Gebruiker foto: olafsgrafischevormgeving
olafsgraf...
Eindhoven
Recensie over print24.nl van 9 maart 2012

Wederom heel snel visitekaartjes ontvangen van Print24. Hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Reageren 5 reacties op deze recensie Toon alles

• olafsgrafischevormgeving, 13 maart 2012:

Gisteren wederom visitekaartjes binnen gekregen. supermooi papier en echt offset gedrukt.

• olafsgrafischevormgeving, 29 maart 2012:

Afgelopen week weer visitekaartjes ontvangen van Print 24! Supersnelle levering en heel mooi stevig papier.

• olafsgrafischevormgeving, 9 mei 2012:

Alweer visitekaartjes besteld, volgens afspraak met spoed geleverd. Supermooie kwaliteit!

• olafsgrafischevormgeving, 22 mei 2012:

Vandaag A2 posters ontvangen van hele mooie kwaliteit.
    Lekker stevig papier met een mooie glans. Binnen een week geleverd!

• olafsgrafischevormgeving, 6 december 2012:

2500 Full color briefpapier besteld, mooie kwaliteit en weer sneller dan gedacht in huis!

Jouw recensie toevoegen aan print24.nl

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Prijs:

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

Nog geen Check-ins:

JIJ ZOU HIER CHAMPION KUNNEN ZIJN!

Wees de eerste om hier in te checken met je smartphone

Download App