Gisteren wederom visitekaartjes binnen gekregen. supermooi papier en echt offset gedrukt.
door olafsgrafischevormgeving
print24.nl
Amsterdam
- Adres:
1096 AZ Amsterdam
- Contact:
080051242424
Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe
| Gebruikers-Info |
30 Recensies over print24.nl in Nederlands
Print24 is de goedkoopste voor visitekaartjes (voor zover ik heb gevonden).
Standaard kwaliteit van het papier is: 350 gram /m2. Dit voelt professioneel aan. Standaard is de papiersoort Kunstdrukpapier. Als leek wist ik niet precies wat het betekende. Het is glad papier, zoals de hagelslagverpakking in de supermarkt. Dit is persoonlijk niet mijn favoriet. Andere soorten papier zijn weliswaar ook mogelijk. Het assortiment is ruim en de servicedesk is telefonisch goed te bereiken. De website is wat gedateerd en lichtelijk ingewikkeld. Het is even puzzelen wat je eerst moet doen en daarna. Verder stimuleert Print24 via haar prijsstelling de afname van grote hoeveelheden, voor slechts één of enkele euro's krijg je twee keer zo veel visitekaartjes.
Tot slot ziet het printwerk er prima uit. Ik ben tevreden over Print24.
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over print24.nl
De kwaliteit van het drukwerk is bij mij altijd super en de kleuren kloppen ook altijd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over print24!
Ik vind het prettig dat ik zelf kan kiezen om meer te betaln om de producten eerder binnen te hebben. Maar hier maak ik me geen zorgen over omdat het vaak nog dagen eerder binnen is dan de planning aangeeft. Kortom, ik blijf bij print24 bestellen!
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over print24.nl
Ik heb dit kaartje gemaakt met hun eigen opmaak module. Snell eenvoudig is super goed van kwaliteit!
Het enige wat ik mis is het curven van tekst, maar verder werkelijk top!
En de prijs? Er is geen betere!!
check het resultaat op: http://sdrv.ms/KS9mEf
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over print24.nl
Ziet er wederom weer top uit.
Net zoals andere producten die ik in het verleden heb afgenomen ook dit weer perfect!
Je moet wel van goede huize komen om je aangeleverde bestanden ook zo te krijgen dat het 100% gedrukt wordt maar ja daar heb je weer een reclameburo voor!
En, ook niet onbelangrijk, het wordt keurig verpakt, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt wordt. Ze werken samen met een betrouwbare koerier, waardoor de producten op tijd geleverd worden. Ik ben zeer te spreken over deze online drukker. Alleen vind ik dat de site wat sneller mag werken. De site is overigens wel erg duidelijk. Kortom een prima online drukker.
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over print24.nl
Ik heb afgelopen week 5000 flyers besteld bij Print 24. De flyers die ik besteld heb zien er zeer mooi en scherp uit. De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk en heb geen online site gevonden die goedkoper is. De website is makkelijk en overzichtelijk. Ook wordt duidelijk aangegeven wat je moet doen om de bestelling af te ronden. Het uploaden van de bestanden is makkelijk en snel. Je krijgt ook regelmatig updates over de status van je bestelling en ook of het aangeleverde materiaal bruikbaar is. Verder is er een snelle service en werd er ruim binnen de aangegeven datum geleverd. Daarom kan ik deze site ook zeker aanraden en zal ook zeker vaker gebruik gaan maken van Print 24.
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over print24.nl
Wederom heel snel visitekaartjes ontvangen van Print24. Hoge kwaliteit voor een lage prijs.
Reageren 5 reacties op deze recensie Toon alles
olafsgrafischevormgeving, 13 maart 2012:
olafsgrafischevormgeving, 29 maart 2012:
Afgelopen week weer visitekaartjes ontvangen van Print 24! Supersnelle levering en heel mooi stevig papier.
olafsgrafischevormgeving, 9 mei 2012:
Alweer visitekaartjes besteld, volgens afspraak met spoed geleverd. Supermooie kwaliteit!
olafsgrafischevormgeving, 22 mei 2012:
Vandaag A2 posters ontvangen van hele mooie kwaliteit.
Lekker stevig papier met een mooie glans. Binnen een week geleverd! -
olafsgrafischevormgeving, 6 december 2012:
2500 Full color briefpapier besteld, mooie kwaliteit en weer sneller dan gedacht in huis!
Nederlands