Email

print24.nl door olafsgrafischevormgeving
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

1096 AZ Amsterdam

Contact:
080051242424

www.print24.nl

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Gebruikers-Info

Gebruiker foto: josje333
josje333
Damwoude
Recensie over print24.nl van 13 mei 2013
Ik heb vanwege de prijs en overzichtelijkheid van de site, als proef mijn visitekaartjes besteld. Gewoon tegen een normale levertermijn, wat het goedkoopst is. De site vind ik sterk door zijn beknopte overzichtelijkheid en de prijs die direct getoond wordt. Het nadeel van de site is dat je bij het wijzigen van de drukwerksoort direct alle eerder ingevoerde gegevens kwijt bent. Ik heb gekozen voor een duurdere papiersoort (geribbeld), waarna ik voor 250 kaartjes slechts € 35,00 excl. BTW hoefde af te rekenen. Het drukwerk is binnen 14 dagen geleverd en het ziet er goed uit. Het enige minpuntje is dat de plastic verpakking in de doos gescheurd was, waardoor een aantal kaartjes beschadigd waren. Vergeleken met mijn vorige leveranciers ben ik nu een stuk voordeliger uit, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Al met al dik tevreden, ik kom zeker weer terug!

Gebruiker foto: malida
malida
Enschede
Recensie over print24.nl van 19 april 2013
Dit in onze derde of vierde bestelling bij print 24.com. Ik vind de afhandeling van de order netjes, levering op tijd en goede communicatie. Website is duidelijk en heeft genoeg diverse opties en mogelijkheden. Enkele punt is de snelheid van de website als je de opties wijzigt, het duurt nogal lang als je bijv. de aantallen, papiersoort of andere specificaties wijzigt. Telefonische support werkt goed en is gratis door middel van 0800 nummer (dat zie je niet vaak). Telefoon wordt snel opgenomen en de medewerkers hebben genoeg kennis om wat meer technische vragen te beantwoorden dan alleen "wanneer wordt mij order geleverd". Ook e-mail support is goed en snel. Ik kan print24.com aanraden en zeker als het gaat om drukwerk wat geen haast heeft. Volgende keer zeker weer bij print24.com!

Gebruiker foto: Gadgetsgames
Gadgetsgames
Vuren
Recensie over print24.nl van 3 april 2013
Ook de watervaste stickers van print24.com zijn super, blijven goed plakken en waren zeker niet duur. Met print24.com komen we de crisis wel door

Gebruiker foto: JulesD
JulesD
Maastricht
Recensie over print24.nl van 20 maart 2013
Zojuist mijn bruikwerk ontvangen, alles naar behoren tegen een zeer mooie prijs! Daarnaast waren de visitekaartjes 4 dagen eerder aangekomen dan op de planning stond!

Gebruiker foto: VOTE_Vincent
VOTE_Vincent
Antwerpen 4
Recensie over print24.nl van 7 maart 2013
Zalig om te werken met een bedrijf dat zo goed zijn afspraken naleeft en met zo een goede service.
Ik ga zeker nog samenwerken met Print24 en raadt iedereen aan hetzelfde te doen.
Ik heb al veel succes gehad met mijn flyers en dat is mede dankzij Print 24. Hoe ik zo een kwaliteit kan krijgen voor zo een lage prijs, blijft mij een raadsel, maar die onwetendheid neem ik er graag bij.

Onverwacht tevreden ben ik.

Bedankt Print24!

Gebruiker foto: jasperbier
jasperbier
Rotterdam
Recensie over print24.nl van 9 september 2012
(aangepast op 1 maart 2013 )
Net mijn drukwerk binnen gekregen. Snel en goede kwaliteit!, de kosten zijn de helft van de kosten bij de lokale drukker.

Gebruiker foto: Ineke0511
Ineke0511
Best
Recensie over print24.nl van 21 februari 2013
Vorige week voor de derde keer gebruik gemaakt van Print24.
Ik word zelf ook steeds beter in het ontwerpen...
De vorige keer had ik geen rekening gehouden met een snijrandje, nu wel.
Vandaar dat mijn kaartjes er nu dus prima uit zien!

Wat kleuren betreft een tip: ik wilde een bepaalde achtergrondkleur. Die heb ik nu zelf in paint gemaakt en als jpg geupload in mijn ontwerp. Werkt prima!

Gebruiker foto: fredvb
fredvb
Den Haag
Recensie over print24.nl van 14 februari 2013
Afgelopen week weer mijn drukwerk binnengekregen. Ziet er weer uit zoals ik had verwacht. En snel geleverd! tegen zeer scherpe tarieven. Inmiddels al een aantal keren drukwerk bij print24.com besteld. Flyers, kaarten, brochure's.  Alles ziet er prima uit. Groot voordeel vind ik ook dat je op de website eenvoudig kunt zien wat prijs consequentie is als je oplage veranderd of ander materiaal kiest. Blijf hier zeker meer bestellen.

Gebruiker foto: partnervanjedromen
partnerva...
Heerenveen
Recensie over print24.nl van 11 februari 2013
Afgelopen week een bestelling geplaatst van 5000 flyers, eerst had ik een beetje een twijfel, maar deze was snel verdwenen.....................het resultaat was geweldig.
Nergens zo goed en zo goedkoop, de hele afhandeling was erg makkelijk via de layouts en de bestelling was zelfs een dag eerder dan was gemeld.
In een woord........geweldig!

Gebruiker foto: Arendbeveiligt
Arendbeve...
Weert
Recensie over print24.nl van 22 januari 2013
Maken al jaren gebruik van Print24 en zijn zeer tevreden met de prijs en vooral de kwaliteit. Als bedrijf moet je  je goed presenteren en dat lukt ons prima met de folders van Prin24. Een echte aanrader voor bedrijven.

Gebruiker foto: oktoberdots
oktoberdots
Made
2 recensies
Recensie over print24.nl van 9 januari 2013
Vandaag mijn prachtige adresstickers van Print24 binnen gekregen. Zoals altijd waren ze weer prachtig en wat ook erg fijn was, ze waren eerder binnen dan gepland, want als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel bedrijven die te laat leveren. Maar dat is bij Print24 nooit aan de orde! Echt ideaal, als je op tijd bestelt ben je er ook zeker van dat je je stickers op tijd binnen hebt. De stickers zijn van hele mooie kwaliteit, de kleuren zijn super en ook de afwerking is erg mooi. Ook zijn de stickers handig verpakt zodat ze makkelijk op te bergen zijn zonder dat alles los door de lade ligt. Ik ben nog steeds een fan van Print24 en ik blijf ook zeker klant!

Gebruiker foto: stefanieroele
stefanier...
Grootebroek
Recensie over print24.nl van 9 november 2012
Ik maak sinds enkele jaren gebruik van print24.com, om voornamelijk flyers en visitekaartjes te laten drukken. Het ontwerp maak ik het liefst gewoon zelf thuis. Bij Print24 bestel ik dan de flyers/visitekaartjes en binnen een week heb ik het product in huis. Ik vind de kleuren altijd prachtig en de levering is altijd goed verpakt en op tijd en vooral belangrijk: het is goed betaalbaar.

Gebruiker foto: RolfKeulen
RolfKeulen
Voerendaal
Recensie over print24.nl van 1 november 2012
Heel erg goede service!
Goedkoop en van goede kwaliteit.
zeker een aanrader!

Gebruiker foto: Hannie_1963
Hannie_1963
Hoek van ...
Recensie over print24.nl van 27 oktober 2012
Een folder gemaakt bij Print24, hij is erg mooi geworden. Ik krijg er veel complimenten over. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. En het programma om een folder o.i.d te maken is gemakkelijk in gebruik.

Gebruiker foto: communicatie2
communica...
Amstelveen
3 recensies
Recensie over print24.nl van 25 oktober 2012
Snel geleverd en van goede kwaliteit. Mooi van kleur zonder kleurverschillen. Controle pdf mag iets beter.
Ik gebruik altijd print24 omdat ze simpelweg de goedkoopste zijn met de meest constante kwaliteit voor alle drukwerk

Gebruiker foto: paulineweuring
paulinewe...
Haarlem
Recensie over print24.nl van 18 oktober 2012
Ik heb ansichtkaarten in 2 verschillende designs besteld en deze zijn van een mooi dikke kwaliteit. De voorkant is niet te glanzend, waardoor het ontwerp goed tot zijn recht komt. Deze ansichtkaarten doen niet onder voor de kwaliteit die je in een boekhandel vindt.

Het bestelproces is soepel verlopen en de producten zijn binnen de aangegeven levertijd bij mij thuis bezorgd.

Ook de service en contact mogelijkheden zijn goed. Ik had een vraag nadien en mijn vraag werd meteen beantwoord. Ook is Print 24 telefonisch bereikbaar, wat ik zelf een pre vindt. Soms is het makkelijker en sneller om telefonisch contact te hebben.

Ik kan Print 24 dan ook van harte aanbevelen.

Gebruiker foto: uitgeverijconnect
uitgeveri...
Nieuw Ams...
Recensie over print24.nl van 8 oktober 2012
Visitekaartjes binnen. Prima kwaliteit!

Gebruiker foto: lauralovy
lauralovy
Den Haag
2 recensies
Recensie over print24.nl van 7 september 2012
Ik ben heel erg tevreden over de producten van Print24 en heb al meerdere malen bij ze besteld. Alles komt keurig verpakt aan en zelfs nog sneller dan verwacht. De prijzen zijn laag en dat is voor kleine ondernemers natuurlijk erg belangrijk. Maar aan het drukwerk zie je niet dat het voordelig is, het heeft juist een luxe uitstraling. Ga zo door!

Gebruiker foto: lsvcognatio
lsvcognatio
Hoofddorp
Recensie over print24.nl van 28 augustus 2012
De eerste keer dat wij voor onze vereniging op zoek zijn gegaan naar een drukker voor onze flyers hebben we natuurlijk vooral gelet op de prijs. Print 24 werd onze keuze door de verbazingwekkend goede prijzen. Er is enorm veel keuze in het aanbod, waardoor wij precies konden kiezen wat we echt nodig hadden. Het reserveringssysteem werkt anders dan verwacht, omdat je je bestand pas ná het betalen kan uploaden, dit zorgde tijdens het bestellen voor wat verwarring, waardoor we de bestelling af wilde breken. Maar bij het afbreken kwam een vragenlijstje waarom, en daar stond al in dat het bestand pas kan worden geupload na de betaling. Verder is alles perfect afgehandeld en de kwaliteit is super! De volgende flyers gaan zeker weer via print24

Gebruiker foto: SebastiaanJP
SebastiaanJP
Leiden
Recensie over print24.nl van 24 augustus 2012

Print24 is de goedkoopste voor visitekaartjes (voor zover ik heb gevonden).

Standaard kwaliteit van het papier is: 350 gram /m2. Dit voelt professioneel aan. Standaard is de papiersoort Kunstdrukpapier. Als leek wist ik niet precies wat het betekende. Het is glad papier, zoals de hagelslagverpakking in de supermarkt. Dit is persoonlijk niet mijn favoriet. Andere soorten papier zijn weliswaar ook mogelijk. Het assortiment is ruim en de servicedesk is telefonisch goed te bereiken. De website is wat gedateerd en lichtelijk ingewikkeld. Het is even puzzelen wat je eerst moet doen en daarna. Verder stimuleert Print24 via haar prijsstelling de afname van grote hoeveelheden, voor slechts één of enkele euro's krijg je twee keer zo veel visitekaartjes.

Tot slot ziet het printwerk er prima uit. Ik ben tevreden over Print24.

Jouw recensie toevoegen aan print24.nl

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Prijs:

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

Nog geen Check-ins:

JIJ ZOU HIER CHAMPION KUNNEN ZIJN!

Wees de eerste om hier in te checken met je smartphone

Download App