Email

Adres:

Boven Clarenburg 81, 3511 CS Utrecht

Contact:
+31-30-232-1230

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Gebruikers-Info

150 recensies
Aanstootgevende inhoud?
4 sterren voor Accessorize Utrecht
Recensie over Accessorize Utrecht van 10 mei 2011

Dit is dus een absolute musthave voor ieder meisje wat (net als ik) van prulletjes en meisjesdingen houdt. Al gaat het nu om iets voor een themafeestje, verkleedpartijtje of gewoon om een leuk hebbedingetje om je outfit compleet te maken, ze hebben het allemaal. De stijl is vaak net iets aparter dan het kaliber H&M of Zara, maar daarom ook wel iets geprijsder.

Er zit een Accessorize op Hoog Catharijne, maar die is dusdanig klein dat ik spontaan een zweetaanval van claustrofobie krijg daar. Ik ga liever naar de locatie in de stad, waar je iets meer ruimte hebt om je dingetjes bij elkaar te zoeken. Het blijft toch een meidending, en daar hebben we ruimte voor nodig! Van hoedjes tot haarbandjes, kettingen, armbanden, zonnebrillen, bikini's, oorbelletjes en nog veel meer, ze hebben het er allemaal. Love this store!

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Accessorize Utrecht

• Ja, bericht mij over reacties

Jouw recensie toevoegen aan Accessorize Utrecht

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Plekken dichtbij Accessorize Utrecht

Band of Angels Utrecht

rodeo: “Ik heb zelden zulke mooie zilveren sieraden gezien als hier. Echt geweldig en ook voor de heren der schepping...” meer...

Sweet Things Twijnstraat 11, Utrecht

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

Nog geen Check-ins:

JIJ ZOU HIER CHAMPION KUNNEN ZIJN!

Wees de eerste om hier in te checken met je smartphone

Download App

PLEKKEN DICHTBIJ ...