Email

Little Italy BV door Veere
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

Adres:

Lombardkade 51 A, 3011 ZD Rotterdam

Contact:
+31-10-413-9609

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Gebruikers-Info

1 Recensie over Little Italy BV in Nederlands

Gebruiker foto: Veere
Veere
150 recensies
Aanstootgevende inhoud?
3 sterren voor Little Italy BV
Recensie over Little Italy BV van 17 maart 2011

Van buiten ziet Little Italy er (voor mij) alles behalve aantrekkelijk uit. Het lijkt echt op een vergaan winkeltje zoals je deze in Turkije of Egypte tegenkomt. Maar ik heb al snel gemerkt dat dát juist een van de charmes is van Little Italy. Je kunt hier hele fijne dingetjes kopen, voor niet veel geld. Één van de vele voorbeelden van die dingetjes die ik op kan noemen zijn bijvoorbeeld de kant-en-klare maaltijden. Wees gerust, geen kant-en-klaar á lá Appie en ook niet nog kant-en-klaarder.
Ze maken hele lekkere, giantische pizza's bij Little Italy. En sommige varianten voor minder dan vijf euries. Ze verkopen ook broodjes en dergelijke, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Wel heb ik, een schap verder, de klare lasagnes geprobeerd uit de vitrine. Echt ontzettend goed.
Maar de charme van Little Italy begint bij de baas, die er eigenlijk altijd rondloopt en vrij makkelijk geidentificeerd kan worden. Hij ziet er namelijk echt uit als een opperbaas. Met hem komt de hele inrichting en het hele gevoel dat bij Little Italy komt. Het is er namelijk heel Italiaans ingericht, en staat propvol lekkere dingen waarvan de meeste producten niet in de normale supermarkt te verkrijgen zijn. Het verse brood is echt goddelijk, je weet niet wat je proeft. Net als de vleeswaren die de Italiaan het liefst zelf snijdt op zijn gebruikelijke lome manier. Echt, deze man kent geen stress.
De verse olijven zijn ook een aanrader. Evenals de verschillende soorten pasta's die je gelijk bij binnenkomst al ziet. En de wijntjes, ook erg lekker. Als ik iets zou weten wat niet de moeite waard zou zijn, zou ik het hier ook typen uiteraard.

grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Little Italy BV

• Ja, bericht mij over reacties

Jouw recensie toevoegen aan Little Italy BV

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Plekken dichtbij Little Italy BV

Cafe brasserie dudok Meent 88, 3011 JP Rotterdam

Julie: “Dit is een prima plek voor een middagpauze of voor een lunch. Er liggen kranten en tijdschriften om te lezen. Ik heb de appeltaart genomen: deze is...” meer...

Donner Boeken BV Lijnbaan 150, 3012 ER Rotterdam

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

Nog geen Check-ins:

JIJ ZOU HIER CHAMPION KUNNEN ZIJN!

Wees de eerste om hier in te checken met je smartphone

Download App

PLEKKEN DICHTBIJ ...