Chinees Indisch Afhaalcentrum Jumbo
+31-53-435-0909
- Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe
| Gebruikers-Info |
2 Recensies over Chinees Indisch Afhaalcentrum Jumbo in Nederlands
Wij halen hier af en toe ons eten omdat het in de buurt is, en gelukkig nog geen ervaring als die van ASmoothy meegemaakt ;-)
De prijzen zijn er normaal tot goed, en qua eten viel er ook nooit wat te klagen.
Ik heb er wel eens bijna een uur op eten moeten wachten, maar dat was te wijten aan de drukte, die tent puilt soms behoorlijk uit.
Buiten de top-uren is het eten ook altijd snel klaar.
De loempia’s zijn een aanrader door de prijs/pret-verhouding.
Rond de 3 euro, en genoeg om je buikje rond te eten als je geen enorm grote eter bent.
Het is echt een afhaal-chinees, daar binnen eten wil je niet tenzij je echt moet.
Maar qua afhaalchinees is dit denk ik wel een van de betere.
dit was eerst de enige restaurant in enschede met heerlijk eten. tot ik vorige week eten had gehaald en ik oud eten kreeg en een nasi met haren erin. nieuwe koks? de vorigen droegen nog wel netjes een hoofddeksel maar deze mensen niet. erg blij dat ik de lange muur heb ontdekt. errug jammer, jumbo!
Met BlackBerry geschreven recensie Download BlackBerry App
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Chinees Indisch Afhaalcentrum Jumbo
Nederlands