Email
sceneline studios door sceneline-studios
Foto toevoegen
Sluiten

U kunt zoveel foto’s plaatsen als u wilt.

Video plaatsing is een premium functie.

Meer informatie

Alle foto's

sceneline studios

Centrale Markt, Amsterdam

4 12 Recensies Waardering

Welkom bij Sceneline Studios. Met 25 locaties verspreid over Europa behoren wij tot een van de grootste studio's voor spannende lifestyle fotoshoots wereldwijd!

Onze vouchers zijn af te halen in... meer zien
Adres:

Zeebergweg 8, Amsterdam

Contact:
+31-20-808-1466
Contacteer via e-mail
sceneline-studios

www.scenelinestudios.com

Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe

Eigenaar - Info

Marieke1981
Zeist
5 sterren voor sceneline studios
Recensie over sceneline studios van 11 juli 2012
Samen met een vriendin heb ik een fotoshoot gehad in Sceneline Studios in Amsterdam! Ondanks dat we beiden best wel een beetje nerveus waren, was het een ontzettende leuke belevenis en hebben we er hele mooie foto's als aandenking eraan overgehouden. Nadat we veel lol hadden met de visagiste, werden we allebei apart gefotografeerd door een aardige fotograaf die ons erg op ons gemak stelde. Nadat iemand anders onze foto's liet zien in verschillende belichting, kunnen we van ons zo in een magazine:) Super bedankt voor deze dag! Marieke
grijp de kans om als eerste een reactie te plaatsen Compliment

Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over sceneline studios

Gebruiker foto: joyz_k
joyz_k
Purmerend
25 recensies
Recensie over sceneline studios van 9 oktober 2011

Ik heb samen met mijn moeder een shoot gedaan! Samen maar ook met zijn tweeen. Via Groupon hadden we de shoot goedkoper konden aanschaffen. De foto’s waren erg mooi geworden. In ons pakket zat alleen kleine foto’s en er werd ons de optie gegeven om voor een bedrag de foto’s in groot formaat mee te krijgen. Het kost dan wel weer wat maar het zijn wel ontzettend mooie en leuke foto’s!

Gebruiker foto: CorrieBerk
CorrieBerk
Uithoorn
Recensie over sceneline studios van 2 oktober 2011

Ik vond het een erg leuke ervaring. Had nog nooit zoiets gedaan. Ik had van mijn man en kinderen er een cadeaubon voor gekregen. Ik was erg gespannen door slecht nieuws wat ik vlak tevoren had gehad, maar de styliste en de fotograaf hebben me goed op mijn gemak gesteld. Ik werd prachtig opgemaakt en kreeg tips waar ik nu nog steeds wat aan heb. De fotograaf zocht mijn kleding uit. Beneden in de studio vond ik het vreemd dat de muren rond liepen. Het duurde even voordat ik op mijn gemak was met al het geflits om me heen en op commando lachen (wat ik niet gewend ben). Er zijn prachtige foto’s uit gekomen, waar ik erg blij mee ben. Als ik er nu naar kijk, denk ik “ben ik dat?”. Ik zou zo in een modetijdschrift kunnen. Erg bedankt voor alles.

Gebruiker foto: erikjandeurloo
erikjande...
Dronten
3 sterren voor sceneline studios
Recensie over sceneline studios van 14 juni 2011

Op 12 mei 2011 was het eindelijk mijn grote dag........ik ging op de foto.......en nu professioneel.
Spanning voor het onbekende en twijfels bij aankomst op het adres.....was het hier wel.......geen borden die verweklapten dat het een studio was, maar na aanbellen werd ik heel vriendelijk ontvangen en al gauw op mijn gemak gesteld, de shoot ging al snel van start (op makeup gebied is er aan een man nou eenmaal niet zoveel eer te behalen ;-)).
De fotograaf heeft mooi werk verricht en gezorgd dat ik met bijna 18o high resolution foto's naar huis kon gaan..........al met al een fantastische ervaring......dankjewel team Sceneline studio's.

Groetjes, Erik-Jan

Gebruiker foto: corine73
corine73
5 sterren voor sceneline studios
Recensie over sceneline studios van 9 juni 2011

Gisteren een photoshoot gehad samen met mijn hond. Het was in 1 woord fantastisch! Vanaf het eerste moment wordt je op je gemak gesteld door zowel de supervisor, make up artist als de fotograaf. Ook mijn hond kreeg meteen aandacht en werd er zelfs een bak water neergezet! Deze ongedwongen sfeer komt de foto's zeker ten goede.
Eerlijke gemotiveerde en zeer professionele mensen die voor Sceneline werken! Ik zal dit zeker bij vriendinnen/collega's aanbevelen.

Reageren 1 reactie op deze recensie

• Reactie van eigenaar
    sceneline-studios, 14 juni 2011:

Je hond was ook echt heel lief, mooie rotweiler en ook zeer fotogeniek! :D Bedankt voor je leuke comment!

Gebruiker foto: alies
alies
Recensie over sceneline studios van 17 mei 2011

Ben nog aan het nagenieten van de enorm leuke fotoshoot. Ik was zenuwachtig omdat ik nog nooit zoiets gedaan had. Ik werd zowel door de styliste als de fotograaf goed op mijn gemak gesteld. De foto's zijn mooi geworden.

Reageren 1 reactie op deze recensie

• Reactie van eigenaar
    sceneline-studios, 14 juni 2011:

We hebben het met plezier voor je gedaan!

Gebruiker foto: mira_gleisberg
mira_glei...
Amsterdam
Recensie over sceneline studios van 24 maart 2011

De fotoshoot bij Sceneline Studio in Amsterdam was een zeer goede ervaring. Ze hebben me van te voren goed geholpen met uitzoeken wat de mogelijkheden waren, aangezien ik geen standaard fotoshoot wilde.
Voor de shoot zelf, nam de styliste voldoende tijd om de make-up en mijn haar te doen en ik was erg tevreden over het resultaat.
In de studio is veel mogelijk, de sfeer was goed en de fotograaf gaf de juiste input voor een goede fotoshoot. We hebben veel foto's en poses gedaan in kort tijd. Helaas was er toch te weinig tijd om alle foto's te nemen die ik in gedachte had.

Al met al een professionele ervaring met erg mooie foto's als resultaat! Ik wil zeker nog een keer terug komen.

• Ja, bericht mij over reacties

Jouw recensie toevoegen aan sceneline studios

Hoeveel sterren wil je geven? klik op de sterren
Je hebt nog niets geschreven!
  • Niet zeker

Prijs:

Wat is je mening?

Recensie plaatsen

Check-ins

Met De Qype Mobiele App kan je zien wat er in de buurt is, inchecken bij je favoriete plekken en jouw locatie delen met vrienden.

Score de meeste check-ins bij een plek en word de Champion!

Nog geen Check-ins:

JIJ ZOU HIER CHAMPION KUNNEN ZIJN!

Wees de eerste om hier in te checken met je smartphone

Download App