Heineken Experience
- Contact:
+31-20-523-9222
- Openingstijden:
Ma - Zo: 11:00 - 19:00
Ticketverkauf / Einlaß bis 17.30 Uhr - Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe
| Gebruikers-Info |
8 Recensies over Heineken Experience in Nederlands
Recensies in meer talenDit soort rondleidingen lijkt altijd op elkaar, maar ze kunnen zo leuk zijn!
Het grootste deel van de rondleiding doe je zelf en is en beetje saai totdat een daadwerkelijke gids je vertelt over het Heineken-brouwproces, je les geeft in bierproeven, je in een simulator plaatst of je aan het einde van de rondleiding helpt bij het tappen van het perfecte biertje.
Terwijl er in de rondleiding een paar rare kamers zijn opgenomen en het niet helemaal duidelijk is hoe je moet lopen, is het algemene gevoel kom maar op met die afsluiting met gratis bier!
Alles omvattend zou ik zeggen dat het een goede ervaring is, maar ik ga veel liever naar de Guinness Storehouse in Dublin wat rondleidingen betreft.
Deze recensie is een vertaling.
Wij hebben de The Heineken Experience helemaal niet kunnen waarderen; het leek veel meer op een dikke bar dan op iets anders.
De kleine rondleiding waarin het productieproces wordt toegelicht, is leerzaam maar de rest is niet interessant
Bij het betalen van de entree heeft u recht op twee tapbiertjes. Een tijdens uw bezoek en het andere aan het einde. Maar goed, 15 EUR is duur voor wat je te zien en te drinken krijgt.
Deze recensie is een vertaling.
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Heineken Experience
De toegangsprijs voor het Heineken Experience is normaal gesproken 15 euro. Hier leer je alles over de geschiedenis van het Heineken bier. Zowel over de oprichting door Gerard Adriaan Heineken, als ook over het brouwen van bier en de marketing in de loop der tijd. En je bezichtigt natuurlijk ook de oude brouwerij. Verder hoor je al het mogelijke over de veranderingen van het logo en alle sponsoring waar Heineken aan doet.
Bovendien is er een leuk filmpje, waarin je zelf bier wordt en het hele proces van brouwen, het vullen van de flessen tot aan het transport toe, als het ware aan den lijve ondervindt. Tenslotte geeft Heineken ook een rondje, daarvoor krijg je twee plastic munten aan je armbandje, waarmee je dan in de bar bier halen kan.
Helemaal tot slot mag de verplichte souvenirshop niet ontbreken. Alles bij elkaar heel leuk, alleen de entreeprijs vond ik niet zo.
Deze recensie is een vertaling.
Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik voor een vaste toegangsprijs van 14 euro meer verwacht had, maar aangezien we de entree in combinatie met een bootrondvaart gunstiger kregen, was het nog net schappelijk.
Bij de deels interactieve tour door de Heineken brouwerij kom je wat te weten over de geschiedenis van Heineken, krijg je oude flesjes en logos te zien en hoor je natuurlijk hoe het bier gemaakt wordt.
Goed vond ik, dat er op sommige plaatsen echte mensen waren die vertelden en vragen beantwoordden, voor de rest waren er vooral filmpjes over de verschillende themas.
Natuurlijk mag je het Heineken ook proeven, maar meer dan één glas zit er niet in. Drankzegels hebben we niet gekregen, maar dat lag misschien aan de combi-aanbieding?
Aan het einde van de rondleiding is een museumshop, die een paar heel grappige souvenirs heeft, je kunt bijvoorbeeld je naam op een bierflesje laten drukken.
Deze recensie is een vertaling.
De rondleiding door de Heineken Brouwerij is de beste toeristische attractie in Amsterdam. De bezoekers krijgen inzicht in het bierbrouwproces en hoe het gemaakt wordt. Het is een historisch gebouw en de mensen die hierheen komen krijgen informatie over de geschiedenis van het gebouw. Ik vond het geweldig om dingen te horen over de verschillende merken (zoals Amstel) en over de hoeveelheid bier die wordt gebrouwen. Het bier proeven is natuurlijk het beste onderdeel van de rondleiding.
Deze recensie is een vertaling.
De Heineken Experience is geweldig! En ik drink niet eens bier. Dit is zonder twijfel een van mijn favoriete attracties in Amsterdam. Je krijgt het hele bierproductieproces te zien inclusief een simulatiefilm van wat er met je gebeurt als flesje in de fabriek. Je kan in een groene cocon liggen en de verschillende reclamecampagnes van de afgelopen jaren voorbij zien komen. Je kan bier in verschillende productiestadia proeven en natuurlijk zitten er ook een aantal pilsjes bij de prijs inbegrepen. Het beste gedeelte vindt plaats aan het einde in een mediakamer waar je door middel van verschillende machines een bericht naar huis kan sturen. Mijn favoriet was een karaoke-achtige machine waarbij je voor een blauw scherm moest gaan staan en Nederlandse woorden moest zingen die op het scherm voor je verschenen op een of ander oud muziekje. Het resultaat is hilarisch! Ze monteren je op een bootje in een van de kanalen, omgeven door mensen in klederdracht die met je mee zingen. Je klinkt echt waardeloos! Dit is absoluut een van de dingen die je moet onthouden als je ooit hier bent je moet ernaar toe!
Deze recensie is een vertaling.
Het ietwat andere museum. Spelenderwijs wordt je hier geleid door het brouwproces van Heineken en de geschiedenis van het bedrijf. Steeds weer zijn er interessante en leuke afdelingen, zoals de virtuele rit van een fles vanaf het afvullen tot het leegdrinken in een disco. Wordt getoond op een groot scherm op een wankel platform.
Bij de dure entree van 11 zijn drie consumptiebonnen en een waardebon voor een geschenk inbegrepen, wat de enigszins hoge entreeprijs acceptabel maakt.
De consumptiebonnen kun je in drie themabars inwisselen en ik moet zeggen, zo'n lekker en fris biertje heb ik nog nooit gehad!
Houdt u niet van bier, dan kunt u natuurlijk ook met de bonnen een cola, etc. nemen.
In de souvenirshop kunt u ook (dure) Heineken Merchandising inslaan.
Het geschenk is een flessenopener in een aluminium Heinekenflesje.
Deze recensie is een vertaling.
Owjee. Tien jaar geleden was deze plek zo populair dat je een dag van tevoren een kaartje moest kopen, maar de toegang kostte toentertijd maar iets van een pond. Eerst moest je 45 minuten luisteren naar een behoorlijk afgezaagde toespraak met een video, vervolgens ging je de oude vaten bekijken, en daarna kreeg je een half uur de tijd om in de bierhal zoveel mogelijk bier te drinken als je maar kon. Als je die dag jarig was, kreeg je ook nog een gratis pul bier. Maar de tijden zijn veranderd. Ik las een recensie op een andere website en blijkbaar kost de toegang nu 11 euro. En als het weer open gaat, stijgt de prijs waarschijnlijk weer. Je mag nu maar drie biertjes drinken die bij de toegangsprijs zijn inbegrepen. Als je jarig bent, krijg je ook geen gratis pul bier meer. Jammer. Voor mij was het dus een eenmalige ervaring. Of een tweemalige. Het is een bezoekje waard voor de trekpaarden, als ze er nog steeds zijn, de pracht van de bierhal en de kwaliteit van het bier. Wist je trouwens dat Heineken, Amstel en Murphys allemaal van hetzelfde bedrijf komen? Heineken heeft Murphys in het leven geroepen, omdat ze natuurlijk moesten concurreren met Guinness. Ik zou alleen niet proberen om hier te voet te komen, want op deze afstand kan je beter de tram pakken.
Nederlands