door Jean-Christophe ADENOT
- Adres:
Raadhuisstraat 18, 1016 Amsterdam
- Contact:
+31-20-638-0788
Weet jij een aankomend evenement? Voeg het toe
| Gebruikers-Info |
2 Recensies over Bagels & Beans in Nederlands
Leuke en prettige plek op te ontspannen en een hapje eten voordat je je pittoreske tocht door Amsterdam voortzet. Ze hebben hier verschillende soorten bagels, waaronder een alles-bagel en veel verschillende soorten beleg.
De service was leuk en vriendelijk, maar een beetje langzamer dan ik gewend ben. Ik moest meer dan 10 minuten wachten op mijn bagel met parmaham en toen ik hem geserveerd kreeg, was hij al steenhard en niet meer warm. Het beleg was daarentegen heerlijk, dus mijn complimenten daarvoor. In de persoonlijke boodschap van een van de medeoprichters staat dat ondanks dat Bagel&Beans meer dan 40 vestigingen heeft, ze toch hun best doen om ingrediënten van de beste kwaliteit te vinden en dat proefde ik echt in mijn bagelbeleg.
De koffie was ook boven gemiddelde kwaliteit, hoewel wel een beetje klein en werd geserveerd in een mooi kopje. Je kunt de koffiekopjes ook kopen, wat het iets extras gaf.
De plek in zijn geheel was leuk aangekleed, met schilderijen van bagels op de muur en de kleurkeus bestond uit warme houttinten.
Ook gratis Wi-Fi beschikbaar.
Deze recensie is een vertaling.
Een uitstekende plek om bij te komen onder het genot van frisse fruitsapjes, bagels en broodjes
. De gerechten zijn niet erg lokaal maar de producten wel, met die heerlijke zachte mosterd en karakteristieke kaas. Ten slotte vind ik dat je weinig mist als je de typische Nederlandse keuken niet "meemaakt" en dit soort plekken zijn erg prettig.
De inrichting, met grote gekleurde bloemen op de muur geschilderd doet een beetje denken aan een crèche en het licht van de plek doet de kleuren goed uitkomen.
Deze recensie is een vertaling.
Reageren Wees de eerste die een reactie geeft op deze recensie over Bagels & Beans
Nederlands